BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan 200 bin dolar bozdurdu----

Erdoğan 200 bin dolar bozdurdu

Erdoğan 200 bin dolar bozdurdu
06 Aralık 2016 - 00:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dolar bozdurma seferberliği kapsamında Albaraka Türk Bankası'ndaki 200 bin dolarını bozdurduğunu gösteren belge Meclis'te ortaya çıktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Albaraka Türk Bankası'nda 200 bin doları hesabı olduğunu iddia etmesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 'dekontlu' yanıt geldi.

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Albaraka Türk Bankası’nda 200 bin doları olduğunu iddia etmiş ve “Bu parayı TL’ye bozdurdu mu merak ediyorum” diye sormuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğunu belirterek, “İşte dekontu burada” diyerek dekontu gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Bozdağ’ın gösterdiği dekontun bir kopyasını istedi ve ne zaman bu işlemin gerçekleştiğini sordu. Bozdağ, Özel’e dekontu vermedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup06 Aralık 2016 09:43

    Dekont canlı ve yakın çekimde yayılanmış, dekontun kime ait olduğu, ne kadar ve ne zaman döviz bozdurulduğu net olarak görülüyor, daha sen ne yapacaksın dekontun kopysasını...

  • İnanalim mı06 Aralık 2016 00:40

    Bozdağ Erdoğan nin bankadaki dövizi bozdurdugunu söylüyor ve bir dekontu gösteriyor.CHP M V.Özgür Özel dekontun bir kopyasını istiyor.sn.Bozdag vermiyor.Özgür Bey dekont tarihine bakmak ve miktar nedir bakmak istiyor.Madem Doğru ise Sn.Bozdag dekontu neden vermiyor.