BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'deki gelişmeyi dünya basını böyle duyurdu----

AK Parti'deki gelişmeyi dünya basını böyle duyurdu

AK Parti'deki gelişmeyi dünya basını böyle duyurdu
05 Mayıs 2016 - 06:44 www.finansgundem.com

Dış basın dünkü görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri "Türk hükümetinde değişim yaşanacak" şeklinde duyurdu

Yabancı ajanslar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun 1 saat 40 dakika süren görüşmesinin ardından öğrenilen AK Parti’deki olağanüstü kongre kararını son dakika haberi olarak abonelerine duyurdular.

REUTERS: Siyasi kaynaklara göre; Türkiye’de iktidardaki Ak Parti, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kongrede değiştirmeye hazırlanıyor. AK Parti’den kıdemli yetkililer, Davutoğlu’nun aday olmayacağı, olağanüstü bir kongre düzenleneceğini söyledi.

INDEPENDENT: Başbakan Davutoğlu, iddialara göre, AK Parti kongresinde görevinden alınacak. Türkiye’de hükümet Davutoğlu’nun değiştirilmesinin yakın olduğu yönündeki iddiaların ardından çalkantı içinde. Davutoğlu, Başbakanlık’tan alınırsa, muhtemelen Erdoğan’a daha sadık biriyle değiştirilecek.

AFP: AFP haber ajansı haberinde “Türkiye’nin iktidar partisi AK Parti bu ay içinde olağanüstü kongre yapacak” ifadelerini kulandı.

Erdoğan ve Davutoğlu arasındaki bazı fikir ayrılıklarından örnek veren AFP kongre kararıyla ilgili, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin CNN Türk ekranlarında yaptığı açıklamaları da dünyaya servis etti.

BBC: İngiliz yayın kuruluşu BBC haberi “Başbakan’ın üzerindeki şüpheler üzerine AK Parti kongreye gidiyor” başlığı ile okuyucularına duyurdu. BBC haberinde iki isim arasında son zamanlarda yükselen tansiyona dikkat çekilirken Davutoğlu’nun Erdoğan’ın başkanlık sistemi üzerindeki ısrarına mesafeli durduğu belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)