BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti referandum startını verdi----

AK Parti referandum startını verdi

AK Parti referandum startını verdi
25 Şubat 2017 - 10:15 www.finansgundem.com

AK Parti'nin referandum kampanyası bugün Başbakan Yıldırım ve partililerin katılımıyla Arena Spor Salonu'nda başladı

AK Parti Ankara Arena Spor Salonu'nda bugün saat 11.00'de resmen referandum çalışmasını başlattı.

Bu kapsamda, dün saat 23.00'ten itibaren Kazım Karabekir, Hipodrum ve Cumhuriyet caddeleri ile Talatpaşa Bulvarı'nın salona çıkan noktaları iş makineleri de kullanılarak trafiğe kapatıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Yıldırım'ın posterinin yanı sıra Türk bayrağı ve AK Parti bayrağı asıldı. Ancak katılımcılar sadece Türk bayraklağı taşıyorlar.

Salonda ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi esnasından şehit olan AK Parti'nin seçim kampanyalarının yaratıcısı Erol Olçok ile oğlunun portresi yer aldı.

AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısı öncesi salon dışındaki partililere seslenen Başbakan Binali Yıldırım, "Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımızı gönderiyoruz. "Bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlara kapılarını aralayacak 16 Nisan halk oylaması için kampanyamızı resmen başlatmış oluyoruz" dedi.

'GAZİ MUSTAFA KEMAL'E DE HAYIR DEDİLER'

"Gazi Mustafa Kemal'i düşünün... Samsun'a giderken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Mütareke basını hep bir ağızdan 'Hayır' diyordu. Gazi Mustafa Kemal bunlara aldırış etmedi" diyen Başbakan Yıldırım, spor salonunda yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

“Bugün bu muazzam toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ama bir eksikliğimizi hissediyoruz. Bugünlere birlikte geldiğimiz şehit Erol Olçok kardeşimizi ve oğlu Abdullah Tayyip’i de burada özellikle anmak istiyorum. Ömer Halisdemir’den Fethi Sekin’e bütün şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun. Bugün yeniden kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bugün yeni bir başlangıç için ‘Bismillah’ diyoruz. Yarının güçlü Türkiyesini kurma yolunda bu salonda ilk adımımız atıyoruz. Bundan 16 yıl önce yola çıktık. Reform heyecanımızdan, değişim heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Devrimci kimliğimizi hiç yitirmedik. Her gece başımızı yastığa koyarken ‘Bugün Allah için, millet için ne yaptık’ diye muhasebe yapmaktan hiç geri durmadık.

Heyecanımızı yeniledik, coşkumuzu yeniledik. Asla ‘Yeter artık’ demedik. Ne dedik? Bu aziz millet her şeyin en yenisini hak ediyor. Onun için yeniliğin daima peşinden koştuk. Yenilik zordur ancak zor diye yeniliğe direnenler, tarih sahnesinden yok olup giderler. Unutmayalım, korkaklar asla zafer anıtı dikemezler. Değişime, gelişime ‘Hayır’ diyenler ortaya hiçbir eser koyamazlar. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’u fethederken ona da ‘Hayır’ diyenler oldu. Gazi Mustafa Kemal’i düşünün… Samsun’a giderken ona da ‘Hayır’ diyenler oldu. Mütareke basını hep bir ağızdan ‘Hayır’ diyordu. Gazi Mustafa Kemal bunlara aldırış etmedi.

‘Recep Tayyip Erdoğan milletvekili olamaz, muhtar bile olamaz’ dediler. Millet ‘Evet olacak’ dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ı milletvekili de yaptı, Başbakan da yaptı. Onlar her reformda ‘Hayır’ dediler. Biz her seferinde ‘Evet’ dedik. Yolumuza devam ettik. 2007 yılında ‘Hayır siz Cumhurbaşkanı seçemezsiniz’ dediler. Biz ‘Seçeriz’ dedik. Millete gittik, milletimiz ne dedi? ‘Evet’ dedi. Ve Cumhurbaşkanımızı seçtik. ‘Millet Cumhurbaşkanı seçemez’ dediler. Biz ‘Seçeriz’ dedik, milletimiz ‘Evet’ dedi. Cumhurbaşkanını bizzat millet kendi ‘Evet’ oylarıyla seçti.

Bizim İstiklal Marşımızın ilk kelimesi nedir? Korkma! Bizim siyasetimizde asla korkaklık yoktur. Bize korkaklık yakışmaz. Bizim siyasetimiz cesur siyasettir. Bizim siyasetimiz yenilik siyasetidir, değişim siyasetidir. Heyecan tazeleme siyasetidir. Bizim siyasetimiz reform siyasetidir. 16 Nisan’a kadar meydan meydan, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak ne diyeceğimizi biliyoruz değil mi? Bizde korku yok ama korkutmak da yok. Biz gönülden evet istiyoruz. Bunu da tek tek, tane tane anlatarak akıllara olduğu kadar kalplere de hitap ederek başaracağız."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)