BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti-MHP ittifakı sinerji yarattı mı----

AK Parti-MHP ittifakı sinerji yarattı mı

AK Parti-MHP ittifakı sinerji yarattı mı
20 Haziran 2018 - 04:34 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, seçimlere 4 gün kala Cumhurbaşkanlığı adayları ve siyasi partilerdeki son durumu değerlendirdi

Türkiye'de parlamenter sistemi sona erdirecek ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçirecek tarihi seçime sadece 4 gün kaldı. Özellikle cumhurbaşkanlığı adayları arasındaki mücadele kıyasıya sürüyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler üzerindeki son gözlemlerini bugünkü yazısında paylaştı. CHP'nin cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce'nin sol oyları yükselttiğine dikkat çeken Selvi, "Her türlü sürprize açık bir seçim" değerlendirmesinde bulunuyor. İşte Selvi'nin o yazısı: 

İlk kez önceden sonucu kestirilemeyen bir seçime gidiyoruz. Seçim tarihi yaklaştıkça oranlar birbirine yaklaşıyor, belirsizlik artıyor. Adım adım her türlü sürprize açık bir seçime doğru yaklaşıyoruz.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • analist20 Haziran 2018 09:29

    nihayet doğru bir yazı yazmışsın selvi millet ittifakı ilk raund da işi bitirecek

  • misafir20 Haziran 2018 09:21

    muhafazakar seçmen yandasları kayırdı zengin etti ama davamız için verdi, ülkeyi sattı ama başörtüsü meselesi var, vergiler iki katına çıktı ama dış güçlet vs vs.... gibi saçma kılıflar bularak yine erdogan diyecek.

  • PAKER20 Haziran 2018 09:10

    Yeri gelince Fatih'in İstanbul'u feth ettiği yaştasın diye gençlere şiir okusun sonra 16 senedir yetiştirtiği artık 30'unu aşmış imam hatip liselilere bile yerini bırakmada imtina etsin "beni seçin beni seçin bu işler tecrübe ister." Reis, Anayasayı takmam diyeceğine hukuku üstün tutsaydı ülkemiz güllük gülistanlık olurdu. Üstünlerin hukuku olmazdı.

  • Sadullah20 Haziran 2018 08:50

    İnşallah yerin dibine batar şer ittifakları. Memleketin üç dört yılda ikisinin elbirliğiyle ne hale geldiği ortada. Yeni Türkiye'ymis. Despotik Rusya ve irana eklemlenmis vr batılı her gruba düşman politikalarıyla ülke bu hale geldi.

  • yılmaz20 Haziran 2018 07:57

    bu sdeçimde SAADET partısı temel bey süprız yapacak buraya yazıyorum

  • KILIÇ20 Haziran 2018 07:16

    ÇÜRÜK İTTİFAK GÜVEN VERMİYOR VE YÖNETECEK KAPASİTE GÖRÜNMÜYOR BU SEBEPLE ÜLKEDEKİ İÇ VE DIŞ SORUNLARIN ALTINDAN KALKACAK YÖNETİM SADECE REİSTE GÖRÜNÜYOR.

  • çalarsaat20 Haziran 2018 08:49

    16 senedir süper yönetti ya sanki..sata sata kamu şirketi kalmadı...işsizlik %20leri geçti..ülkede 4 milyon suriyeli oldu..bir tane iyi geçindiğimiz komşu ve yabancı devlet kalmadı hala reis diyorlar...