BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAğaç faciasında bir kişi daha hayatını kaybetti----

Ağaç faciasında bir kişi daha hayatını kaybetti

Ağaç faciasında bir kişi daha hayatını kaybetti
14 Eylül 2014 - 13:03 www.finansgundem.com

Beykoz'da çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Öz Peynirci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Beykoz'da çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Öz Peynirci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özpeynirci, Beykoz Korusu'ndaki bir çay bahçesinde arkadaşlarıyla otururken üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Daha sonra Kartal'da özel bir hastanede tedavi altına alınan Özpeynirci, hayatını kaybetti. 

Özpeynirci'nin cenazesi ikindi vakti Şişli Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş yeri sahibi Özpeynirci konuklarıyla otururken bir ağaç üzerlerine devrilmiş, Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olayda iş yeri sahibi Özpeynirci ile Ülfer Özer de yaralanmıştı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)