BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAdnan Bali’nin ne kadar döviz birikimi var?----

Adnan Bali’nin ne kadar döviz birikimi var?

Adnan Bali’nin ne kadar döviz birikimi var?
07 Aralık 2016 - 14:58 www.finansgundem.com

İş’le Buluşmalar toplantısı finans dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. İş Bankası Genel Müdürü Bali dövizle ilgili neler söyledi?

KAYHAN ÖZTÜRK – FINANSGUNDEM.COM

Değişen ekonomi ve piyasa koşullarında bölgesel ve uluslararası fırsatların, Türkiye ekonomisinin bugünü ve geleceğine ilişkin fikirlerin gündeme geldiği “İş’le Buluşmalar” toplantısında konuşan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, gündemin en önemli konusu kurla ilgili çarpıcı açıklama yaptı.

Bugünlerde kendilerine hep “Döviz ne olacak?” diye sorulduğunu söyleyen Adnan Bali, “Bir de bu seviyeden döviz alalım mı? diyorlar. Ben kendi pozisyonumu açıklayayım. 30 yıllık bankacıyım bugüne kadar hiç döviz birikimim olmadı” diye konuştu.

ÖZYEĞİN: BİLMEDİĞİM İŞLERİN ACISINI ÇOK ÇEKTİM

İş Bankası ile Dünya Gazetesi’nin işbirliğinde düzenlenen İş’le Buluşmaların program konukları arasında olan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü. M. Özyeğin de konuşmasına ilk kez bir İş Bankası toplantısına katıldığını ifade ederek başladı. Özyeğin’in, “Bu vesileyle Atatürk’ü anmak istiyorum” sözü büyük alkış aldı. “Bilmediğiniz işlere girmeyin. Bunu bilmediği işlere giren biri olarak söylüyorum. Bunun da acısı çok çektim” diyen Özyeğin konuyu şöyle bitirdi.”Ben işlerine aşık biri değilim. İşini boşamak eşini boşamaktan kolaydır.”

Özyeğin işdünyasında yaşadıklarını ve tecrübelerini de katılımcılarla paylaştı:

“2001’deki kriz döneminde  CU Sigorta’ya İngilizler talip oldu, Allah razı olsun.O para krizde Finansbank’a ilaç gibi geldi. Bir sene sonra Fiba Sigorta’yı kurduk. Yöneticileri ortak yaptım.  2010 senesinde Sompo Japan’a sattık 500 milyona. 450 milyonu ben aldım, 50 milyonu yöneticiler aldı. 8 yılda Sompo Japan bir kuruş reklam vermedi. Harcama yapsak yöneticiler karşı çıkıyordu, ortaklar ya… Şimdi bakıyorum sponsorluklar, reklamlar yapılıyor…”

BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ŞİMŞEK DE TOPLANTIDA

Türkiye İş Bankası ile Dünya Gazetesi işbirliğinde Four Seasons Hotel’de düzenlenen toplantıda, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de bir konuşma yaptı.

"ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN REFORM YAPAMADIK" ŞİMŞEK'İN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet uşen08 Aralık 2016 13:00

    Gerçek milliyetci adnan bali sizi takdir ediyorum genel müd aradım ulaşamadim size bravo ülkenin cumhurbaşkanında bile dolar var bu masıl milliyetcilik olmaz sizinle görusmek isterim

  • doğan07 Aralık 2016 21:38

    adnan bali söylüyorsa doğrudur nokta

  • meral07 Aralık 2016 20:06

    Sayın Bali cumhurbaşkanı 200 bin dolar bozdurdu. Demek ki siz daha milliyetçisiniz. Hiç almamışsınız.