BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana'da yapılan terör operasyonunda 14 gözaltı----

Adana'da yapılan terör operasyonunda 14 gözaltı

Adana'da yapılan terör operasyonunda 14 gözaltı
24 Eylül 2016 - 15:11 www.finansgundem.com

Patlayıcı yapımında kullanıldığı tahmin edilen malzemelerin ele geçirildiği operasyonda PKK üyesi oldukları iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda patlayıcı yapımında kullanıldığı tahmin edilen malzemeler ele geçirildi, 14 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde bir grubun depoya girdiğini ve uzun süre çıkmadığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Depoya baskın düzenleyen ekipler, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla 14 kişiyi gözaltına aldı. Depoda yapılan aramalarda patlayıcı yapımında kullanıldığı tahmin edilen malzemeler ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 24 Eylül 2016 16:06

    Arkadaş, anlamakta zorlanıyorum bu şahıslar bu ilde yol kesip pkk propagandası yapan tipler ve şuan yakalanıyor yahu kardeşim hapiste sıkın kafasına olmuyor yemeğine koyun fare zehiri insanlık kurtulsun ne gerek var besliyeyip sonra bize silah sıksın.