BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da yangın! Anne ve 2 çocuğu 6'ncı katta mahsur kaldı----

Adana'da yangın! Anne ve 2 çocuğu 6'ncı katta mahsur kaldı

Adana'da yangın! Anne ve 2 çocuğu 6'ncı katta mahsur kaldı
20 Ağustos 2018 - 07:01 www.finansgundem.com

9 katlı apartmanın 6'ncı katında çıkan yangın sırasında 2'si çocuk 4 kişi mahsur kaldı. İtfaiye anne ve 2 çocuğunu kurtardı

Adana’da 9 katlı apartmanın 6'ncı katında gece yarısı çıkan yangın, yürekleri ağza getirdi. Yangının çıktığı katta mahsur kalan anne ve 2 çocuğu itfaiyenin çabalarıyla kurtarılırken daire kullanılamaz hale geldi. 

Merkez Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi 79116 Sokak'ta 9 katlı bir apartmanın 6'ncı katının mutfağında saat 01.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Pencereden yükselen dumanı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın sırasında çıkan dumanlar üst kattaki apartman sakinlerini de etkilerken aynı binadaki bir dairede 2'si çocuk 4 kişi mahsur kaldı. Binaya merdiven uzatıp yangına müdahale eden itfaiye ekipleri daireye girerek bir kadın, bir erkek ve iki çocuğu tahliye etti. Sağlık görevlilerine teslim edilen ve dumandan etkilenen 4 kişi olay yerindeki ambulanslarda ayakta tedavi edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 30 dakikada kontrol altına alındı. Uzman itfaiye ekiplerinin dairedeki incelemeleri bir süre devam ederken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)