BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da insanlık dışı olay----

Adana'da insanlık dışı olay

Adana'da insanlık dışı olay
21 Kasım 2014 - 14:58 www.finansgundem.com

Adana'da hastaneye gelen rahatsız üç kişi hamile doktoru dövdü

Adana'da 10 haftalık hamile doktorun, sıra almadıkları gerekçesiyle tartıştığı hasta yakını 3 kadın tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Hamile doktorun, hasta yakını 3 kadın tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Adana Tabip Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde çalışan doktor Selva Köylüoğlu'nun, poliklinikte görev yaptığı sırada, bir çocuğu muayene ettirmek isteyen 3 kadınla "sıra almadıkları" gerekçesiyle tartıştığı belirtildi.

Açıklamaya göre tartışma sırasında yüzüne çantayla vurulduğu ileri sürülen Köylüoğlu, güvenlik görevlilerinin müdahalesinin ardından polise müracaat ederek 3 kadından şikayetçi oldu. Kadınların polis merkezinde ifadeleri alınırken 10 haftalık hamile olduğu belirtilen Köylüoğlu'na 3 gün iş göremez raporu verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana Tabip Odası Başkanı Neslihan Önenli Mungan, doktorlara yönelik saldırıların son bulması temennisinde bulundu.

Köylüoğlu'nun eşi Eser Köylüoğlu ise olayı duyduktan sonra hastaneye gittiğini belirterek "Yetkililerin bu tarz saldırıları öngörerek önleyici tedbirler almalarını istiyorum. Bir an önce bu sorunları çözsünler. Eşime, bebeğime bir şey olsaydı bunun vebalinin altından kim kalkabilirdi. Ailece çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)