BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAcun Ilıcalı, Kamil Koç’a ortak mı oldu----

Acun Ilıcalı, Kamil Koç’a ortak mı oldu

Acun Ilıcalı, Kamil Koç’a ortak mı oldu
16 Ekim 2017 - 14:06 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı’nın İTO’ya kayıtlı şirket sayısı bir anda 24’e çıktı. Asıl sürpriz ise kulislerde dolaşan “Kamil Koç’a ortak oldu” iddiası…

2013 yılında TV8'i alarak patronluğa adım atan Acun Ilıcalı, Acun Medya Holdingi kurduktan sonra hem televizyon hem de e-ticaret sektöründe hizmet veren şirketlere yatırım yaptı. Ilıcalı'nın İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 14 şirketi bulunuyordu. Para Dergisi’nin haberine göre Ilıcalı geçtiğimiz günlerde peş peşe 10 şirket daha kurdu. Yeni şirketler de televizyon ve prodüksiyon alanında. Şirketlerin isimleri şöyle: Rusin Filmcilik, Orbis Filimcilik, Spero Filimcilik, Solis Prodüksiyon, Universum Prodüksiyon, Futura Prodüksiyon, Verus Filmcilik, Acun Global Prodüksiyon, Acun International Prodüksiyon, Acun World Prodüksiyon.

Şirketlerin yüzde 100 sahibi Acun Medya Holding olarak gözüküyor. Ali Acun Ilıcalı "Yönetim Kurulu Başkanı" görülürken, Ebru Atasav Tahrancı ise "Yönetim Kurulu Üyesi" olarak görev almış. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Ilıcalı'nın şirket sayısı 24 oldu. Ilıcalı'nın bu yeni şirketleri hangi amaçla kurduğunu, hangi projeleri gerçekleştireceği ise henüz net olarak ortaya çıkmadı.

Haberde sosyal medyada dolaşan bir bilgiyi de yer verildi… "Bilindiği gibi şehirlerarası seyahat firması Kamil Koç geçtiğimiz yıllarda fon şirketi Actera'ya geçti. Kulislerde dolaşan iddialara göre ise Acun Ilıcalı Kamil Koç'a ortak olmuş" denildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selma aydın16 Eylül 2018 09:47

    Kamil Koç çok laçka olmuş servis yetersiz molalar tas gele hiç memnun kalmadım artık tercih etmeyecek

  • Bilge dostel02 Ağustos 2019 10:33

    Size sonuna kadar katılıyorum.Pişman oldum seyahat ettiğime.