BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı Bu Tarz Benim'e ne kadar verdi?----

Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim'e ne kadar verdi?

Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim'e ne kadar verdi?
23 Aralık 2014 - 09:17 www.finansgundem.com

Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesi rezilliğinin perde arkasını Show açıkladı. Peki yapımcı Bu Tarz Benim'i Acun Ilıcalı'ya niye verdi?

Bu Tarz Benim 'i son dakika golüyle kapan Acun Ilıcalı, program için dudak uçuklatan bir rakam önermiş. İddialara göre yapımcı firmaya Show TV'nin verdiği rakamın tam 3 katını vermiş. Meblağ iddialara göre 9 milyon 750 bin lira.

Bu Tarz Benim son yıllarda televizyon ekranında en çok rating yapan program olunca büyük bir kapışmaya sebep oldu. Final gecesinde Show TV zor durumda kaldı, birinci derme çatma bir canlı yayınla açıklandı.

Peki o final gecesinde neler oldu?

REZALETİN SORUMLUSU YAPIMCI

Show TV final gecesinde yaşanan rezilliğin sebebinin yapımcı firma Production House olduğunu duyurdu.

Dün kanaldan yapılan açıklamada "Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir. Bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur" denilmişti.

SON DAKİKA GOLÜNÜN SEBEBİ

Peki yapımcı firma yeni bölümleri Show TV'de yayınlanmaya başlamışken son dakika golünü niye attı? Show TV ile yaptığı sözleşmeyi neden iptal etti?

Bu iki sorunun yanıtının da tek bir cevabı var. Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV'nin eski program müdürü Caner Erdem'in sahibi olduğu Production House bütün bunları 'daha çok para' için yapmış.

ACUN ILICALI PARAYI BASTIRDI

Peki final gecesi yaşanan rezilliğin sebebi olan meblağ ne kadar? Bu konuda televizyon camiasında bir çok dedikodu dolaşıyor. İddialara göre Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim'i almak için Show TV'nin üç katı para teklif etti.

Yapımcı Haluk Şirin de parayı görünce Show TV ile yaptığı tüm anlaşmaları yırttı ve TV8'e imzayı attı.

NE KADAR PARA VERDİ?

Finale bir hafta kalan Bu Tarz Benim için devreye giren Acun Ilıcalı hatırı sayılır bir meblayı gözden çıkartmış. Televizyon camiasında konuşulanlara göre Show TV yapımcı firmaya Bu Tarz Benim için haftalık 290 bin TL ödedi. Yarışma 13 hafta sürdü. Yani kanal şu ana kadar 3 milyon 770 bin liralık bir ödeme yapmış oldu.

Acun Ilıcalı'nın ise yapımcı şirkete haftalık 750 bin lira önerdiği ileri sürülüyor. Eğer konuşulan bu miktar doğruysa Acun Ilıcalı, yarışma için 13 haftada 9 milyon 750 bin lira ödeme yapmak zorunda.

PROGRAMIN MALİYETİ NE KADAR?

Programın 'büyük ödülü' 100 bin TL. Yani diğer yarışmalarla kıyaslanamayacak denli 'küçük' bir meblağ. Her hafta her bir yarışmacıya 1500 TL kıyafet parası verildiği belirtiliyor. Üstelik bu maliyet, 20 binlerden başlayıp her geçen hafta eleme olduğundan giderek azaldı. Üstüne bir de sponsorlar devreye girince maliyet daha da düştü. Tüm bunlar alt alta toplandığında gerçekten maliyeti az getirisi fazla olan bir program.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • XYZ23 Aralık 2014 11:03

    BİR BESLEME DAHA DOĞUYOR... ARKASINA BAKIN...

  • Acun kim23 Aralık 2014 10:50

    Bu adam bu kadar parayı nasıl veriyor, nerden buldu. Büyük bir muamma.

  • doğru söyle23 Aralık 2014 09:39

    aklıma Aziz Nesin geliyor bu adamlar bukadar paraları nasıl kazanıyor. Memur işçi ayın onbeşini beklesin yüzde üç zamla hayatı boyunca çalışsa kazanamaz bukadar parayı vay adaletsiz dünya

  • DÜŞÜNEN23 Aralık 2014 09:37

    Bu olay Acunu Acun yapan Show Tv'ye bir teşekkür dersi olsa gerek. Helal olsun Acuna, Show Tv bunu çoktan hakketti.