BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Bozok'a ne ceza verdi?----

Acun Bozok'a ne ceza verdi?

Acun Bozok'a ne ceza verdi?
25 Mayıs 2015 - 09:43 www.finansgundem.com

Bozok Survivor All Star adasını karıştırdı. Bozok oyunda Hakan 'a kafa attı. İşte aldığı ceza...

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda Doğukan'a oyun veren Bozok Hakan'a kafa attı. Bozok'un bu tavrı Survivor adasını karıştırdı. Acun Ilıcalı araya girdi ve kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Ada konseyinde ise Bozok 'un cezası kesildi ve 1 hafta oyunlardan diskalifiye kararı çıktı.

Survivor All Star son bölümüne damga vuran Bozok 'un çirkin hareketi oldu. Daha önce kendi takımından Hasan ile de şiddete yönelik kavgaya giren Bozok bu kez Hakan Hatipoğlu 'na attığı kafayla olay yarattı.

Dokunulmazlık yarışı sırasında Doğukan Manço ile karşılayan Bozok, yarışta hayli geri kalıp puan verdi. Öfkeyle sahadan ayrılırken o sırada puana sevinen Hakan 'ın üstüne gidip kafa attı.

Bozok hiç bir sebep yokken Hakan 'a kafa atınca Survivor adası birbirine girdi. Hakan 'Sen ne yapıyorsun ya' diyerek Bozok 'a tepki verdi. Kafa atan Bozok ise 'Sakin ol' diyerek daha da kızdıran bir tutum sergiledi.

BOZOK VE HAKAN GERİLİMİ

Bozok'un Hakan'a kafa atmasıyla başlayan gerginlik oyun sırasında da devam etti. Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmanın sevincini yaşarken Bozok yine çirkinleşti. Bu kez eline kum alıp Hakan 'a fırlattı. Terbiyesizlikte sınır tanımayan Bozok çirkinleştikçe çirkinleşti.

BOZOK HAKAN'I SUÇLADI

Bozok 'un kafa atma olayı Survivor ada konseyine de damga vurdu. Bozok çirkin hareketlerinin hesabını vermekten kaçtığı gibi 'özür' dilemeyeceğini de söyledi. Bozok ağır tahrik sonucu kafa attığını iddia edip şunları söyledi;

-"Tahrik var ve beni tahrik ediyor. Daha önce Turabi'yi de tahrik ediyor. Oyun sonunda bağırması yeni çıktı. Ben oyun sonunda kendimden geçiyorum. Benim önümde benim bağırdığım gibi o da bağırınca sinirler geriliyor."

HAKAN : ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTİYORUM

Hakan ise Bozok'tan özür dilemesini beklediğini; yaşananların ise kendisini üzdüğünü söyledi. Hakan konseyde şunları söyledi;

"Bugün konsey başlarken bir özür beklerdim. Geç bir an ama yine de özür dileseydi kabul edebilirdim. Survivor, bir açlık oyunu değil. Bir ödül oyunu değil. Bugün oyun alanında benden özür dileseydi bana temas ettiği kafasını gider öperdim. Bozok'la geçtiğimiz hafta da yine benzer bir olay yaşandı. Bugün olan olayda ise herhangi biçimde Bozok'la göz göze bile gelmedim. Aramızda bir baba var ve o da Bozok. İyi örnek olmalıyız, güzel şeyler yapmamız lazım. Bir kere takımım bana sahip çıktı bu olayda. Kendilerine de teşekkür ederim. Benim patilerim var diye kedi sanmasınlar gerekirse aslan kesilirim. Bunun dışında herkesten humanistlik bekliyorum ve onun da sözde kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugün Hasan'ın da bana söylediği bir söz beni kırdı. Onun gibi humanist birisinin olayı böyle algılamaması lazım. Bugün üzgünüm ve dediğim gibi bugün ayrı bir üzgünüm. Tek istediğim şey ahlaklı ve centilmence bir mücadele etmektir. Burayı ailemiz izliyor."

BOZOK CEZA ALDI 1 HAFTA DİSKALİFİYE OLDU

Acun Ilıcalı 'nın Survivor adasını sürekli şiddete yönelen hareketleriyle karıştıran Bozok 'a vereceği ceza merak konusuydu. Bozok yine ucuz yırttı. Hakan 'a kafa atmasına ve bariz bir şekilde şiddete başvurmasına rağmen 1 haftalık diskalifiye ile kurtuldu. Bu karar sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adamına tabiki ceza degil ödül verd...27 Mayıs 2015 18:45

    ücretli izin, üstüne tatil yemek.

  • veli25 Mayıs 2015 19:46

    turabinin dalkavukları olan bozok,cem,gibi adamlara neden müsamaha gösteriyorsun acun efendi.bu terbiye dışı maganda hareketleri çocuklarımız dahil milyonlar izliyor.nedir bu külhanbeylik,küstahlık,burası aranamı yoksa centilmence yarışılan bir yermi.acun bu adamı neden elemedin, bunların cesareti nerden geliyor.bunlar şahmı padişahmı.bunlara oy verenlerede şaşıyorum.artık bu yarışma dürüstlüğünü kaybetmiş,taraflı ve sonucu önceden belilirlenmiş durum arzetmektedir.her bölümünü kaçırmadığım bu yarışma benim için bitmiştir.