BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Acımız ve öfkemiz büyük"----

"Acımız ve öfkemiz büyük"

Acımız ve öfkemiz büyük
14 Mart 2016 - 00:23 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara'daki terör saldırısının ardından açıklama yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kızılay Güvenpark'ta meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir" ifadesini kullandı.

Kahraman, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajında, terörizm yoluyla ülkeye zarar vermek ve halkı korku ve tedirginliğe sürükleyerek devlete olan güvenini sarsmak isteyen hain odakların, yeni bir alçakça saldırısına maruz kalmış olmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirtti.

Kahraman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizi kamplara bölmek, devletimiz ile halkımızı karşı karşıya getirmek isteyen malum düşmanlarımızın bu tür aşağılık yollara tevessül etmeleri gerçekte acziyetlerinin göstergesidir. Bu tür eylemlerle devlet kurumlarımızın özgüvenini, uyumlu çalışma düzenini ve birlik ve bütünlüğünüzü sarsmaya, ülke siyasetine yön vermeye çalışan menfur odaklar gereken cevabı alacaklardır. Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir. Bu meşum saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)