BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'ye kaçan Hakan Şükür mesaj yolladı----

ABD'ye kaçan Hakan Şükür mesaj yolladı

ABD'ye kaçan Hakan Şükür mesaj yolladı
20 Ekim 2016 - 09:12 www.finansgundem.com

MİT'in hazırladığı ByLock programı kullanıcıları listesinde yer aldığı iddia edilen Hakan Şükür'den açıklama geldi. İşte Şükür'ün twitter'dan yaptığı açıklama;

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, MİT'in ByLock kullananlar listesinde yer aldığı iddialarını yalanladı.

Medyaya yansıyan iddiayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Şükür, "Böyle bir uygulamayı bu iddialar ortaya çıkınca gördüm ve duydum ve kesinlikle de kullanmadım. Kamuoyuna duyurulur.." diye yazdı.

HAKAN ŞÜKÜR TURUNCU LİSTEDEYDİ

AA'nın dün geçtiği haberde MİT tarafından deşifre edilmesinin ardından hazırlanan ve aktif kullanım durumuna göre, 'kırmızı', 'turuncu' ve 'mavi' şeklinde renk gruplarına ayrılarak hazırlanan listede Şükür'ün adı,'programı indiren ve normal yoğunlukta kullananların' bulunduğu 'turuncu' kategoride yer alıyordu. Söz konusu listede 'kırmızı' kategoride programı indiren ve çok yoğun kullanan, 'mavi' kategoride ise programı indirip az kullanan kişiler bulunuyor.

ABD'YE KAÇMIŞTI

Hakan Şükür darbeden aylar önce eşi ve çocukları ile birlikte ABD'ye kaçmıştı. Şükür sonrasında bu kararından dert yanmış ve maddi anlamda sıfırlandığını söylemişti. Hakan Şükür'e Fethullah Gülen ve avanesi ABD'de de ilgi göstermemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)