BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABD'nin önde gelen bankalarına suçlama----

ABD'nin önde gelen bankalarına suçlama

ABD'nin önde gelen bankalarına suçlama
16 Kasım 2017 - 21:43 www.finansgundem.com

Wall Street bankaları, 14 trilyon dolarlık ABD Hazine Tahvilleri piyasasını manipüle etmek amacıyla bir birleri ile müşteri bilgilerini online sohbet odalarında paylaştılar

BORSAGUNDEM.COM

Manhattan mahkemlerine sunulan bilgilere göre Wall Street bankaları, 14 trilyon dolarlık ABD Hazine Tahvilleri piyasasını manipüle etmek amacıyla bir birleri ile müşteri bilgilerini online sohbet odalarında paylaştılar.

Yönetilen suçlamalara göre bu sayde bankalar müşterilerinin karlarını kendi bünyelerine çekti.

Bazı emeklilik fonları ve varlıklı yatırımcılar tarafından bankalara yönelik olaak 2015 yılının Temmuz ayında açılan dava bu yeni suçlamalar davaya yeni bir boyut kazandırdı.
Sözkonusu bankalar şimdi davacılarla büyük bir işbirliğine giriyor ve Wall Street'in Hazine bonosu ticaretinde nasıl bir komplo içinde olduğuna dair daha derin bir bakış sunuyor.
Yeni boyuta taşınan mahkeme, bankaların hazine tahvillerinin fiyatlarını örneğin talebin yüksek olduğu günlerde nasıl manipüle ettiğine dair detaylar sonuyor.

Yöneltilen suçlamalar Goldman Sachs, Morgan Stanley, Royal Bank of Scotland, BNP Paribas, UBS, UBSG gibi bankalara odaklanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)