BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin nükleer denizaltısı Kore kıyısına ulaştı----

ABD'nin nükleer denizaltısı Kore kıyısına ulaştı

ABD'nin nükleer denizaltısı Kore kıyısına ulaştı
25 Nisan 2017 - 10:54 www.finansgundem.com

Kuzey Kore-ABD gerilimi sürerken ABD nükleer denizaltısı Kuzey Kore yarımadasına limana yanaştı

ABD ve Kuzey Kore arasında gerilim sürerken Pentagon'un Kuzey Kore'ye gönderdiği denizaltı Busan limanına ulaştı. 154 Tomahawk füzesi ve 60 özel kuvvet askerle birlikte giden denizaltı, nükleer füzeler taşıyor.

USS Carl Vinson uçak gemisi ve diğer savaş gemileri Kuzey Kore'ye ulaşacak. Kuzey Kore ordusunun 85. kuruluş dönemini kutlamaya hazırlanırken Kuzey Kore lider Kim Jong Un'un kutlamalar sırasında nükleer füze denemesi yapması bekleniyor.

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi önceki gün yaptığı açıklamada Kuzey Kore ve ABD arasındaki gerginliğe ilişkin, "Şu an soğukkanlı bir tavır gerekli. Biz diyaloğun sürdürülmesi için yapıcı tutumumuzu sürdüreceğiz." diye konuşmuştu.

KUZEY KORE: TEK DARBEYLE BATIRIRIZ

Kuzey Kore'nin iktidar partisinin resmi yayın organı Rodong Sinmum'da yer alan yorum yazısında, Kuzey Kore ordusunun, harp filosuyla bölgeye intikal etme emri alan USS Carl Vinson uçak gemisini "tek darbede batırmaya muktedir olduğu" iddia edilmişti.

Yazıda, uçak gemisini vurmanın, Kuzey Kore'nin askeri gücünü kanıtlamak için "iyi bir emsal olacağı" belirtilerek, "Devrimci kuvvetlerimiz, ABD'nin nükleer güçle çalışan uçak gemisini tek bir darbeyle batırmaya hazırdır." ifadesine yer verildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)