BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'den flaş referandum açıklaması----

AB'den flaş referandum açıklaması

AB'den flaş referandum açıklaması
26 Eylül 2017 - 14:15 www.finansgundem.com

AB, IKBY'nin referandum yapılmaması yönündeki çağrıların dikkate alınmamasından üzüntü duyulduğunu ifade etti

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherininin ofisinden IKBYnin dün gerçekleştirdiği tartışmalı referanduma ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

ABnin Irakın birliği, egemenliği ve toprak bütünlüğüne desteğini sürekli teyit ettiği belirtilen açıklamada, "Bu nedenle AB, referandumun tek taraflı biçimde ve özellikle tartışmalı bölgelerde yapılmaması çağrısında bulundu. Bu çağrıların dikkate alınmamasından üzüntü duyuyor." ifadesi kullanıldı. 

Taraflara sağduyu ve itidal çağrısı yapılan açıklamada, çözüm bekleyen tüm siyasi ve ekonomik sorunların Irak Anayasası çerçevesinde çözülmesi taahhüdünün yenilenmesi istendi.

Açıklamada ayrıca, Irakın birliğinin, terör örgütü DEAŞ tehdidi, kurtarılmış bölgelerin yeniden yapılandırılması ile tüm halkın yararına olacak şekilde istikrarlı, güvenli, kapsayıcı ve müreffeh bir Irakın oluşturulması için şart olduğu vurgulandı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)