BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye açıklamasına düzeltme geldi----

ABD'den Türkiye açıklamasına düzeltme geldi

ABD'den Türkiye açıklamasına düzeltme geldi
15 Aralık 2017 - 11:07 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster Türkiye'ye ilişkin açıklamasını düzeltti. McMaster, "Türkiye ile güçlü ittifaka sağlam şekilde inanıyorum" dedi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Herbert Raymond McMaster’ın Türkiye'yi hedef alan açıklamalarının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye'ye ilişkin açıklamasını düzelten Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster, "Türkiye ile güçlü ittifaka sağlam şekilde inanıyorum" dedi.
 
ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı General McMaster, "Katar ve Türkiye'nin Müslüman Kardeşler gibi aşırıcı örgütlerin sponsorluğunu yaptıklarını" iddia etmişti.

Olayın ardından Dışişleri Bakanlığı da McMaster’ın iddialarına tepki göstermişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hun15 Aralık 2017 11:26

    Galileo, engizisyon önünde dünyanın döndüğü yönündeki teorisinden vazgeçtiğini ifade etmiş ve sonrasında "yine de dönüyor" anlamında bir cümlecik sarf etmiştir. ittifaktan birlikteyiz demek ile diğer açıklama birbirini tam çürütmuyor. Çürütmesi için yine aynı makam tarafından daha önceki açıklamanin yanlış anlaşıldığı filan soylenmeliydi. Herneyse, galileo gibi...

  • Paşabey15 Aralık 2017 11:21

    Yemezler, cehenneme kadar yolları var.