BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den flaş 'Cerablus' açıklaması----

ABD'den flaş 'Cerablus' açıklaması

ABD'den flaş 'Cerablus' açıklaması
24 Ağustos 2016 - 11:40 www.finansgundem.com

ABD'li üst düzey bir yetkili ABD'nin Türkiye'nin Cerablus'ta başlattığı operasyonu destekleyeceğini ifade ett

ABD'den üst düzey bir yetkili ABD'nin Türkiye'nin Cerablus operasyonuna havadan destek vereceğini, havadan koruma sağlayacağını ve planlar konusunda Türkiye ile koordinasyon halinde kalacağını söyledi.

'TANSİYONUN YÜKSELMEMESİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ'

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner da, günlük basın toplantısında Türkiye’nin YPG ve IŞİD hedeflerini bombalamasıyla ilgili soruyu yanıtlamıştı. Türk yetkililerin yanı sıra Suriye Demokratik Güçleri temsilcileriyle irtibat halinde olduklarını söyleyen Toner, "Bu konuda, Türk yetkililerin yanı sıra Suriye Demokratik Güçleri temsilcileriyle irtibat halindeyiz. Tansiyonun yükselmemesini sağlamaya çalıştığımızı söyleyebilirim. Her iki tarafa da hatırlatmak isterim ki ortak düşman IŞİD'dir ve buna karşı konulmalıdır" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum24 Ağustos 2016 12:00

    artık ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın..batının samimiyetine asla inanmıyoruz ! tek derdiniz ülkemizi ekonomik olarak ele geçirmek ve toprak bütünlüğüne kastetmek..

  • STRATEJİST24 Ağustos 2016 11:50

    Bu üle Amerkiya güvenmez iken böyle bir operasyonda desteklemesi hiç mantıklı değil. Türkiye bu operasyonu tek başına yapıp, yürütmelidir..