BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Afrin harekatına ilişkin yeni açıklama----

ABD'den Afrin harekatına ilişkin yeni açıklama

ABD'den Afrin harekatına ilişkin yeni açıklama
19 Ocak 2018 - 18:50 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin Afrin harekatı konusunda, “Askeri operasyonun bölgesel istikrara, Suriye’nin istikrarına ve Türkiye’nin sınır güvenliği konusundaki kaygılarına hizmet edeceğini düşünmüyoruz” ifadesini kullandı

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, "Suriye'de askeri bir operasyon, Suriye'nin istikrarına ve Türkiye'nin sınır güvenliği endişelerine hizmet etmez." dedi.

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi açıklamasının devamında, "Sınır Güvenliği Gücü yanlış bir ifadeydi. Bu (Suriye'de) bir iç güvenlik oluşumudur, Türkiye'ye tehdit değildir." ifadelerini kullandı.

BAKAN CANİKLİ 'OPERASYON YAPILACAK' DEDİ

Bugün A Haber canlı yayınında soruları yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli operasyonun yapılacağını söyledi. Bakan Canikli, "Muhtemel kayıplarımızın da en aza indirilmesi için gerekli tüm şartların olgunlaştırılması gerekiyor. Bu hassasiyetimizi harekâtın her aşamasında uygulamaya geçireceğiz. Türkiye'ye yönelik tehdit seviyesi her geçen gün yükseliyor. Bu harekât yapılacak, terörle mücadele gerçekleştirilecek" dedi. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep ( gerçeği)19 Ocak 2018 21:12

    Sizin bölge için pis planlarınızı bozacak tek devlet Türkiye ve tek kişi de Erdogan'dır . Ve bu bozgun sizin hem emperyal krallıgınıza son verecek hem de önce CA 'dan başlayıp ( ki geçenlerde ayrı eyalet ve ayrı devlet istediler ) sizin bölünmesine neden olacaktır .