BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de borçlanma limiti artırma mesaisi başlıyor----

ABD'de borçlanma limiti artırma mesaisi başlıyor

ABD'de borçlanma limiti artırma mesaisi başlıyor
27 Temmuz 2017 - 07:30 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Mnuchin, Kongre'den yaz tatilinden önce borçlanma limitini artırmasını istedi

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Kongre'yi federal borçlanma limitini Ağustos ayında tatile girmeden önce artırması konusunda bir kez  daha uyardı. Mnuchin, potansiyel bir temerrüde yönelik belirsizliğin  yarattığı yüksek faiz maliyetinden vergi mükellefleri ve piyasayı  korumak gerektiğini vurguladı. 
ABD'nin kredibilitesinin sürdürülmesinin önhemine işaret eden ve ABD'nin faturalarını zamanında ödemesi gerektiğini belirten Mnuchin, "Daha önce de ifade ettiğim gibi Eylül ayına kadar kullanılabilecek  fonumuz var, bu nedenle Kongre üyelerinden borçlanma limitini yaz  tatiline çıkmadan artırmalarını istiyorum" diye konuştu. 
Munichin'in bu çağrısı sonuç verecek gibi görünmüyor. Temsilciler Meclisi'nin yaz tatili Cuma günü başlayacak. Senato ise sağlık harcamaları yasa tasarısını geçirmeye çalışmakla meşgul. Kongre yaz tatilinden 5 Eylül'de dönecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)