BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Senatosu yaptırımları onayladı----

ABD Senatosu yaptırımları onayladı

ABD Senatosu yaptırımları onayladı
28 Temmuz 2017 - 08:02 www.finansgundem.com

ABD Senatosu, Rusya, İran ve Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlara onay verdi

ABD Senatosu  Rusya, İran ve Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar  uygulanmasını öngören yasa tasarısını 2'ye karşı 98 oyla onayladı. 
Daha önce Temcilciler Meclisi'nden de geçen tasarı yasalaşması için ABD Başkanı Donald Trump'ın onayına sunulacak. Trump'ın daha önce  karşı çıktığı tasarı ile ilgili olarak veto yetkisini kullanıp  kullanmayacağı merak konusu. 
BBC'nin haberine göre, hem Cumhuriyetçilerin hem de Demokratların  destek verdiği yasa tasarısında hedef alınan ve yaptırım uygulanması  öngörülen kişilerin başında, Rusya'nın, ABD'de geçen yıl başkanlık  seçimlerine müdahale ettiği iddiaları ve Ukrayna'nın doğusundaki  müdahalesi ile ilişkilendirilen bazı üst düzey Rus yetkililer geliyor.
Tasarı özellikle de Rusya'nın 2014'te Kırım'ı ilhakına tepki  olarak, Kuzey Akım-2 petrol ve doğalgaz boru hattı projesinin  finansmanına yönelik bazı sınırlamalar da getiriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)