BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"ABD seçimlerinde Rusya müdahalesi" iddiasında sürpriz tanık----

"ABD seçimlerinde Rusya müdahalesi" iddiasında sürpriz tanık

ABD seçimlerinde Rusya müdahalesi iddiasında sürpriz tanık
25 Mart 2017 - 01:22 www.finansgundem.com

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Nunes, Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'un, Rusya'nın Amerikan seçimlerine müdahalesiyle ilgili soruşturmada ifade vermeye gönüllü olduğunu söyledi

Rusya'nın kasım ayında yapılan ABD Başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarını soruşturan Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Devin Nunes, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklama yaptı.

Seçim döneminde Donald Trump'ın kampanya ekibinin direktörü olan Paul Manafort'un gönüllü olarak konuyla ilgili ifade vereceğini belirten Nunes, söz konusu ifadenin kamuya açık mı yoksa kapalı mı olacağının büyük oranda Manafort'a bağlı olduğunu söyledi. Oturumun ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı.

Öte yandan Nunes, hafta içinde basına açık olarak yapılması planlanan ve eski ABD Adalet Bakanı Vekili Sally Yates, eski Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan ve eski Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) James Clapper'ın katılacağı oturumu iptal ettiğini söyledi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuktan Gündoğar25 Mart 2017 07:44

    Rochild ler trupm ı yemeden bırakmıcak. Trupmcare de geçmedi. Biliyormusunuz trump ın seçilme ihtimalibe karşı cia nın dünyadaki bilişimde 1 numaralı elemanını rusyaya bilgi sızdırtıp sonra rus ajanlığıyla numaradan suçlayıp rusyanın onu kucaklamasını sağladıktan sonra. Rusyada bir odada dünyada ilk teknolojiyle abd seçimlerine müdahale ettiğini. Türk halkı yemez. Seçime müdahale var ve bu rochildlerin işi.