BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Savunma Bakanı'ndan kritik Musul mesajı! ----

ABD Savunma Bakanı'ndan kritik Musul mesajı!

ABD Savunma Bakanı'ndan kritik Musul mesajı!
21 Ekim 2016 - 12:49 www.finansgundem.com

Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleştiren ABD Savunma Bakanı Ashton Carter Musul operasyonuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, bölgesel güvenlik konularında görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Carter ilk olarak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüştü.

Bakanlıktaki görüşme, gazetecilerin görüntü almasının ardından basına kapalı devam etti.

ABD Savunma Bakanı Carter daha sonra Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmeye Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay ile ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass da katıldı. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter daha sonra, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 30 dakika sürdü.

"TÜRKİYE OPERASYONDA OLMALI"

TBMM ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan ABD Savunma Bakanı Carter önemli mesajlar verdi. Carter, Türkiye'nin Musul operasyonuna katılması gerektiğini söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)