BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri bankacılıkla yükseldi----

ABD hisseleri bankacılıkla yükseldi

ABD hisseleri bankacılıkla yükseldi
02 Mayıs 2016 - 23:36 www.finansgundem.com

ABD hisseleri, bankaların sıçrama yapması ve Amazon.com Inc.'nin yükselişini ikinci güne taşımasıyla, Mayıs ayına ralli yaparak başladı

ABD hisseleri, bankaların sıçrama yapması ve Amazon.com Inc.'nin yükselişini ikinci güne taşımasıyla, Mayıs ayına ralli yaparak başladı

ABD hisse senetleri, bankaların sıçrama yapması ve Amazon.com Inc.'nin yükselişini ikinci güne taşıyarak tüketici hisselerini desteklemesiyle, Mayıs ayına ralli yaparak başladı. Standard & Poor's 500 Endeksi (S&P 500) iki haftayı aşkın sürenin en büyük yükselişini gerçekleştirdi.

S&P 500, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.8 yükselerek 2,081.39 seviyesine ilerledi ve Şubat ayından beri en büyük haftalık kaybının yarısından fazlasını telafi etti.

Pennsylvania'da Ball & Associates Inc. yatırım şefi Bill Schultz, "Güçlenmeye tutunabiliriz ancak piyasada hala güven eksikliği var." dedi ve "Gelirler tutarlı değil ve görünümler yatırımcıları gelecek adına duraklattı. Ancak aynı zamanda belirgin bir geri çekilmenin emareleri de yok. Bu seviyelerde biraz destek mevcut." diyerek görüş bildirdi.

Şirket kazançlarında yolun yarısından daha fazla gelindi ve şimdiye kadarki sonuçlar yatırımcıları, arka arkaya dördüncü çeyreklik kayba doğru şekillenen karların sıçrayacağına dair ikna edemedi. Bankaların, maliyeti düşürmek adına aldığı geniş önlemlerin sayesinde, tahminlerden daha iyi sonuçlar açıklaması, Apple Inc., Alphabet Inc. ve Microsoft Corp.'un hayal kırıklığı yaratan rakamlar açıklamalarıyla geçtiğimiz hafta hisseleri aşağı çekmemesinden önce, S&P 500'ü dört ayın zirvesine yükselmesine yardımcı olmuştu.

Analist beklentileri teknolojideki gelirlerin ikinci çeyrekte yüzde 6.1 düşeceği yönünde. Tahminler yıla başlamadan önce yüzde 6.4'lük artışı işaret ediyordu. Bloomberg'in topladığı veriye göre grubun üçüncü çeyrek kar tahmini, 2016'nın başındaki yüzde 10.7'lik artış gösterirken, yüzde 2.5'e düştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)