BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları yükselişini sürdürdü----

ABD borsaları yükselişini sürdürdü

ABD borsaları yükselişini sürdürdü
01 Temmuz 2016 - 23:38 www.finansgundem.com

ABD hisseleri, beklentilerden iyi gelen imalat verisi ve merkez bankalarının destek sinyalleriyle yükselişine devam ediyor

ABD hisse senetleri, beklentilerden iyi gelen imalat verisinin, ekonomideki iyimserliği desteklemesiyle ve merkez bankalarının Brexit'in etkilerini atlatmak için destek vermeye devam etmesiyle, yükselişini dördüncü güne taşıdı. S&P 500 Endeksi Kasım'dan beri en iyi haftasını kaydetti.

Hisse senetleri, Brexit sonuçlarının ardından gelen 10 ayın en sert iki günlük satışından sıçrayışını genişletti. Sanayi, enerji ve finans hisse senetleri Pazartesi günden beri geri dönüşe öncülük etti. General Electric Co. ve JPMorgan Chase & Co. dört günde yüzde 6.3'ten fazla ralli yaparken, Exxon Mobil Corp. dün 18 ayın zirvesine yükseldi.

S&P 500, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.2 yükselerek 2,102.76 seviyesine ilerledi. Endeks son dört günde yüzde 5.1 yükseldi ve Brexit oylamasından beri sadece yüzde 0.5 aşağıda seyrediyor. Hisse senetleri dün üçüncü arka arkaya çeyrelik kazancını kaydetmişti. ABD piyasaları Pazartesi günü Bağımsızlık Günü dolayısıyla kapalı olacak.

New York'ta National Alliance Capital Markets'tan Andrew Brenner, "Merkez bankaları yeni gevşemelerden söz etti. İşler kötüleştikçe parasal genişleme potansiyeli büyüyor ve bu da hisse senedi piyasalarının işine geliyor." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)