BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaABD Bankaları karını artırdı ----

ABD Bankaları karını artırdı

ABD Bankaları karını artırdı
21 Kasım 2017 - 21:47 www.finansgundem.com

ABD'de Federal Mevduat Sigorta Şirketi FDIC tarafından yapılan açıklamada ABD bankalarının yılın üçüncü çeyreğini kar ve gelirlerin artırarak güçlü bir görünümle tamamladıkları dile getirildi.

FİNANSGUNDEM.COM 

ABD'de Federal Mevduat Sigorta Şirketi FDIC ABD bankalarının 30 Eylül tarihinde sona eren 3 aylık dönemi ifade eden üçüncü çeyrek dönemi güçlü bir şekilde tamamladığını, gelirlerini, karlarını ve kredilerindeki büyümeyi artırdıklarını ifade etti.

Ajansın açıklamasında sektör genelinde elde edilen karların yılın üçüncü çeyreğinde 47.9 milyar dolarla bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5.2 oranında artış gösterdiği ifade edildi. Kredi artış oranları bir önceki dönemin altında kalsa da yerel bankalarda bu durumun tersi oldu. Yerel bankaların kullandırdığı krediler özellikle uzun vadeli olanlarda artış daha güçlü oldu. Ancak bu durumun yerel bankalar açısından risk oluşturduğu ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)