BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank'tan yüzde 14'lük avantaj----

ABank'tan yüzde 14'lük avantaj

ABank'tan yüzde 14'lük avantaj
20 Haziran 2017 - 13:31 www.finansgundem.com

ABank, “VOV Hesap” ile yüzde 14’lük çok cazip “Avantajlı Faiz Oranı” sunuyor.

ABank, günlük vadeli mevduat özelliklerine sahip tasarruf ürünü “VOV Hesap” ile yüzde 14’lük çok cazip “Avantajlı Faiz Oranı” sunuyor. Ayrıca, vade bekleme, vade bozulma dertleri olmadan, istendiği an havale/EFT, otomatik ödeme, bireysel kredi, KMH ve kredi kartı ödemeleri yapabilme imkânı da ABank VOV Hesap’ta.

Vadesiz hesabın özgürlüğü ve konforunu vadelinin kazancıyla birleştiren ABank VOV Hesap, birikimlerinize günlük getiri kazandırırken, bankacılık işlemlerinizi tek hesaptan yürütebilme imkânı sunuyor.

Ayrıca VOV Hesap ile vadeniz bozulmadan, havale/EFT, otomatik ödeme işlemleri gerçekleştirilebilirken; bireysel kredi, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ödemelerinizi de yapılabiliyorsunuz. VOV’un tanımlandığı vadesiz hesap, ATM’den görüntülenebiliyor, hesaptan para çekilebiliyor ya da hesaba para yatırılabiliyor.

Yüzde 14’lük Avantajlı Faiz Oranı

VOV hesabında, yüzde 14’lük avantajlı faiz oranı hesabın açılması ile başlıyor ve 60 gün boyunca sabit kalıyor. Avantajlı faiz oranından yararlanabilmek için minimum 2 bin TL bakiye ile açılan hesapta, maksimum 500 bin TL’ye kadar ürünün tüm özelliklerinden faydalanılabiliyor. Üstelik 90 gün boyunca internet bankacılığından yapılan EFT ve havalelerden ücret alınmıyor. Ürünün ayrıca, döviz birikimlerinde USD için yüzde 2,75 ve Euro için yüzde 1,25 Faiz oranları bulunuyor.

VOV Hesap’la tanışmak, hesap açılışındaki avantajlardan ve birbirinden cazip imkânlarından yararlanmak için en yakın ABank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)