BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank'ın sponsor olduğu zirve bitti----

ABank'ın sponsor olduğu zirve bitti

ABank'ın sponsor olduğu zirve bitti
21 Nisan 2017 - 15:27 www.finansgundem.com

ABank, Türkiye-Katar iş dünyası arasındaki öncü rolüyle dikkat çekiyor

Türkiye’deki Katar menşeli en büyük özel yatırımcı olan The Commercial Bank ve bu yıl 25. yılını kutlayan iştiraki ABank, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri ve yatırım fırsatlarını güçlendirmek amacıyla, Doha’da düzenlenen “Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi”ne sponsor oldu.

Fuarın Ruhu: Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi

Alanlarında lider 300’den fazla Türk firması ve 3 bin iş insanının katılımıyla, Doha Ulusal Kongre Merkezi’nde (QNCC) düzenlenen fuar kapsamında organize edilen zirvede ABank ve The Commercial Bank’in liderleri önemli mesajlar verdi.

The Commercial Bank CEO’su Joseph Abraham, banka olarak Katar ve Türkiye arasındaki stratejik ilişkinin ön saflarında yer aldıklarını belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

“2016’da gerçekleştirdiğimiz ABank hisselerinin tamamının satın alımı, Türk ekonomisine, bankacılık sektörüne ve ABank’a olan güvenimizin en somut göstergesidir. Bu doğrultuda Türkiye’yi orta ve uzun vadede önemli bir yatırım merkezi olarak görüyoruz. ABank ve The Commercial Bank arasında yaratılan sinerji ve iş stratejilerimizin entegre hale gelmesi ile, Türk ekonomisinin potansiyelinden en iyi şekilde faydalanmayı ve iki ülke arasında gelişen yatırım ve ticaret akışından önemli bir pay almayı hedefliyoruz. The Commercial Bank ve ABank her iki ülkede üst düzey bankacılık deneyimi sunabilecek hizmet yaklaşımı sayesinde, kendilerini Katar ve Türk işletmelerinin başarılı olmasına adamış durumdalar.”

Türkiye ve Katar arasında her geçen gün daha da artan işbirliğini desteklemenin ve bu işbirliğinden doğacak fırsatları değerlendirmenin, banka olarak temel önceliklerinden birisi olduğunu vurgulayan ve etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan ABank Genel Müdürü Müge Öner ise şunları söyledi:

“Finans, enerji ve inşaat başta olmak üzere, özellikle stratejik sektörlerdeki Katar yatırımlarının hız kesmeden artmasının, iki ülke arasındaki kardeşlik ve ortaklığın gücünü göstermesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. ABank olarak odaklı bankacılık yaklaşımımız ve The Commercial Bank ile yarattığımız sinerji sayesinde, iki ülke arasında ticari ilişkinin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)