BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank’ta bayrak değişimi----

ABank’ta bayrak değişimi

ABank’ta bayrak değişimi
18 Mart 2016 - 17:18 www.finansgundem.com

Genel Müdürlükten istifa eden Meriç Uluşahin’in yerine Genel Müdür Vekili sıfatıyla Müge Öner atandı.

FINANSGUNDEM.COM

ABank (Alternatifbank) zirvesinde flaş gelişme… Meriç Uluşahin’in beklenmedik istifasıyla boşalan Genel Müdürlük koltuğuna ABank Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdür Vekili sıfatıyla Müge Öner atandı. Müge Öner iki yıl önce Ernst Young’dan ABank’a transfer olmuştu. Öner, bankada Mali Kontrol ve Planlamadan sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

İstifa ve atamayla ilgili olarak ABank tarafından KAP’a yapılan açıklama şöyle:

18.03.2016 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında ABank Genel Müdürü Sayın Meriç Uluşahin'in görevinden ve Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifaen ayrılması ve Mali Kontrol ve Planlamadan sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcısı olan Sayın Müge Öner'in Genel Müdür Vekili sıfatıyla, görev ve sorumlulukları devralmak üzere tayinine karar verilmiştir.

MÜGE ÖNER HAKKINDA

1996 yılından itibaren bankacılık ve danışmanlık sektörlerinde çeşitli görevlerde bulunan Müge Öner, 2005 - 2014 yılları arasında Ernst&Young’da Finansal Hizmetlerden Sorumlu Yönetici Ortak olarak görev yaptı. 2014’ten bu yana ABank’ta Mali Kontrol ve Planlamadan sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerini yürüten Öner, evli ve iki çocuk annesidir.