BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporA Milliler, Bosna Hersek ile berabere kaldı----

A Milliler, Bosna Hersek ile berabere kaldı

A Milliler, Bosna Hersek ile berabere kaldı
11 Ekim 2018 - 22:42 www.finansgundem.com

A Milliler, hazırlık maçında Bosna Hersek ile golsüz berabere kaldı

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Rize'de Bosna Hersek ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda birçok pozisyon yakalayan A Milliler aradığı golü bulamayınca ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Milliler girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve 90 dakika sonucunda karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.

MAÇTAN NOTLAR

İlk yarıda Cengiz, Enes ve Hakan ile etkili olan Milli Takım aradığı golü bulamadı. Konuk ekip Bosna Hersek de ürettiği az sayıda pozisyondan yararlanamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Müsbakanın ikinci yarısına A Millilerimizin vuruşu ile başlandı. İkinci 45 dakikada da etkili oyunu sürdüren Ay-yıldızlı ekip, yakaladığı çok sayıda pozisyonu gole çeviremedi.

Rize'deki ilk milli maç 0-0 beraberlikle sona erdi.

UEFA Uluslar Ligi B Ligi, 2. Grup'ta bulunan A Milli Takımımız, Pazar günü deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek. Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup'ta yer alan Bosna Hersek ise Pazartesi günü, Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)