BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık900 şubeyle KOBİ’lere hizmet----

900 şubeyle KOBİ’lere hizmet

900 şubeyle KOBİ’lere hizmet
28 Temmuz 2016 - 07:44 www.finansgundem.com

Türkiye genelinde 900’ü aşkın şubeye sahip olduklarını söyleyen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Çelebi, “2 binden fazla portföy yöneticimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz” dedi

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, KOBİ ve esnafa yönelik hizmet ağı hakkında bilgiler verdi. "Türkiye genelinde 900'ü aşkın şubemiz" var diyen Çelebi şunları söyledi: "Bu şubelerde sadece KOBİ'lerimize ve esnafımıza hizmet veren 2 binden fazla deneyimli portföy yöneticimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını analiz ediyor ve en uygun çözümleri sunuyoruz.

Geride bıraktığımız yıllarda KOBİ bankacılığı alanında ve bu alanın bir parçası olan esnaf bankacılığında sektörün oldukça üzerinde büyüme kaydettik. 2016 yılında da bu büyüme trendimiz devam edecek. VakıfBank olarak KOBİ'lerimizin ve esnafımızın yanında olmak ana hedeflerimizden birdir."

KOSGEB'le yeni bir işbirliğine imza attıklarını da ifade eden Çelebi sözlerine şöyle devam etti:

"2015'in son çeyreğinde KOSGEB'le yeni bir iş birliğini hayata geçirdik. KOSGEB veri tabanına kayıtlı, güncel KOBİ beyannamesi onaylı işletmelerin faydalanabileceği oldukça kapsamlı bir paket hazırladık. Paket kapsamında KOBİ'lerimize krediden ödeme çekine, kredi kartından üye işyerine ve EFT, havale gibi bankacılık hizmetlerinden KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştıracak teknolojik hizmetlere kadar birçok ürün ve hizmeti uygun şartlarda ayrıcalıklı olarak sunduk. Paket kapsamında 2 bini aşkın portföy yöneticimiz ile müşterilerimize KOSGEB konusunda danışmanlık hizmeti de veriyoruz."

ESNAFA ÖZEL PAKET

Çelebi esnafa özel ürünlerine ilişkin ise şu açıklamayı yaptı: Esnafa özel olarak hazırladığımız, "Esnafa Halden Anlayan Kredi" ürünümüzle esnafımız, acil finansman ihtiyaçları için uygun maliyetlerle 50 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Ayrıca 5 farklı ödeme seçeneğinden nakit akışına en uygun olanını seçerek uygun maliyetlerle kullandığı kredisini zorlanmadan geri ödeyebiliyor. Şehir içi toplu taşıma işi yapan tahditli ve tahsisli hat sahibi taksi, minibüs ve halk otobüsü esnafımız için hazırladığımız kredi ürünlerimiz ile müşterilerimizin her türlü finansman ihtiyaçlarını çok hızlı bir şekilde çözebiliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)