BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık750 milyonluk imza! Halk GYO kulelerini YDA yapacak----

750 milyonluk imza! Halk GYO kulelerini YDA yapacak

750 milyonluk imza!  Halk GYO kulelerini YDA yapacak
10 Aralık 2016 - 05:50 www.finansgundem.com

YDA Group ve Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (IUFM) yükselecek ofis kuleleri için sözleşme imzaladı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edilecek olan Halk GYO’nun 46 ve 34 katlı kuleleri için ana yüklenici seçimi ihale sürecini tamamlandı. İhalede 751.5 milyon TL ile en uygun (düşük) “Anahtar Teslimi Götürü Bedel” teklifini veren YDA İnşaat, Halk GYO ile ana yüklenici hizmet sözleşmesini imzaladı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde ekim ayında Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla temelleri atılan ilk proje olan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Binası ve iş merkezi YDA Prime projesini de hayata geçireceklerini hatırlatan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Yaklaşık 3.5 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edilecek BDDK Binası ve YDA Prime iş merkezinin ardından bugün sözleşmesini imzaladığımız Halk GYO Ofis Kuleleri projesini de hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu projeler günün 24 saati yaşayan bir kampüs olma özelliğinde olan ve 25 bin kişiye istihdam yaratacak dev ölçekteki Finans Merkezi’nin kalbi olacaktır” dedi. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin ise, “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin en büyük paydaşlarından biri olarak, A sınıfı ofis standartlarında dizayn edeceğimiz, 46 ve 34 katlı iki kule ve 8’er katlı üç podyum binamız ile İstanbul’un dünya standartlarında yüksek kalitede ofis ihtiyacını karşılamayı hedeflemekteyiz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)