BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin60 bin lira maaş verecekler!----

60 bin lira maaş verecekler!

60 bin lira maaş verecekler!
02 Ekim 2014 - 13:50 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, kraliyet konutundaki sakız lekelerini çıkarabilecek temizlikçiye yıllık 60 bin TL verecek

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, kraliyet konutundaki eşyalarda bulunan sakız lekelerini çıkarabilecek temizlikçiye rekor bir maaş teklifinde bulunacağını açıkladı.

Sarayın resmi internet sitesinde yayınlanan iş ilanında, kraliyet temizlikçisi olarak işe alınacak kişinin devlete ait tarihi yapılarda parkelere ve mobilyalara yapıştırılmış olan sakızları çıkarmakla yükümlü olacağı belirtildi. İlana göre, temizlikçi yılda 16 bin sterlin (60 bin TL) maaş alacak.

BAŞKA GÖREVLERİ DE VAR

Hürriyet 'ten Birce Bora'nın haberine göre, sorumlulukları arasında Buckingham Sarayı’nın da aralarında bulunduğu konutlarda, sakız lekelerini ortadan kaldırmanın yanı sıra, merdivenleri silmek, Kraliçe’nin yatağını düzenlemek ve kullandığı bardak ve tabakları yıkamak olacak.

ZİYARETÇİLER SAKIZ BIRAKIYOR

Saraydan yapılan açıklamada “Sarayları ziyaret eden insanlardan bazıları geride sakızlarını bırakabiliyor ve bu sakızların temizlenmesi gerekiyor” denildi. İskoçya’daki Kraliyet sarayını yılda 250 bin kişinin ziyaret ettiği biliniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)