BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5. Sürdürülebilir Finans Forumu 29 Eylül’de başlıyor----

5. Sürdürülebilir Finans Forumu 29 Eylül’de başlıyor

5. Sürdürülebilir Finans Forumu 29 Eylül’de başlıyor
25 Eylül 2017 - 17:06 www.finansgundem.com

5. Sürdürülebilir Finans Forumu 29 Eylül’de Zorlu PSM'de gerçekleşecek

İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye), Birleşmiş Milletler Çevre Programı Finans Girişimi (UNEP FI) ve Global Compact Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Sürdürülebilir Finans Forumu’nun beşincisi, bu yıl Zorlu Performans Sanatları Merkezi evsahipliğinde gerçekleştirilecek.

Garanti Bankası ve Şekerbank’ın ana sponsorluğu ve TSKB’nin destek sponsorluğu ile düzenlenecek forumun bu yılki teması, 2017 yılının uluslararası arenada sürdürülebilirlik başlıklarından özellikle iklim değişikliğinin oldukça öne çıktığı bir yıl olması sebebiyle “İklim Değişikliğiyle Mücadele ve Finans Sektörü” oldu. 

Forumun onur konuğu olan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in açılış konuşmasının yanı sıra SKD Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Ercan Çelik ve Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seçkin de birer konuşma yapacak.

 Forum kapsamında gerçekleşecek ‘‘Finans Sektöründe İklim Değişikliği Risk Yönetimi’’ panelinde, iklim değişikliği ve finansman arasındaki ilişkiye dair küresel ve ulusal çapta çalışmalar yürüten IFC (Uluslararası Finans Kurumu), EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ile Borsa İstanbul gibi kurumların alanında uzman üst düzey temsilcileri panelist olarak yer alacak. Forum kapsamında ayrıca, bankaların proje finansman süreçlerinde sosyal ve çevresel etkileri göz önünde bulundurma taahhütlerini içeren Türkiye Sürdürülebilir Finansman Bildirgesi’nin lansmanı da gerçekleşecek.

 Forum, düzenlenecek panellerin ardından öğle yemeği ile son bulacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)