BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak4.5 milyon liralık gecekondu yıkıldı----

4.5 milyon liralık gecekondu yıkıldı

4.5 milyon liralık gecekondu yıkıldı
28 Kasım 2016 - 23:52 www.finansgundem.com

Ankara'da 1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen bağlantısındaki gecekondu yıkıldı

Ankara'da, kamulaştırma anlaşmazlığı nedeniyle tamamı açılamayan 1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen bağlantısındaki gecekondu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince bu akşam yıkıldı.

Hürriyet'ten Seda Cenikli'nin haberine göre, yaklaşık 3 yıldır yıkımı beklenen gecekondunun yıkımı için kentin ana arterlerinden biri olan 1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen istikametine çıkan yolları ile gecekondunun olduğu kavşağa bağlanan yollar trafiğe kapatıldı. Çevik kuvvet ekipleri ile polisler de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

BELEDİYE İLE MAL SAHİBİ ANLAŞAMAMIŞTI
Konya Yolu’nu Öveçler üzerinden Dikmen’e bağlayacak olan Öveçler 4. Cadde Köprülü Kavşağı’nda yer alan gecekondunun yıkımı için mal sahibiyle 2008 yılında başlayan uzlaşıyla kamulaştırma teklifleri, 2014 yılında hizmete açılan 1071 Malazgirt Bulvarı proje aşamasındayken bir kez daha gündeme gelmişti.

Büyükşehir Belediyesi, mal sahibinin 4.5 milyon TL talep etmesi sonucu anlaşamamıştı. Eylül 2015’te değer tespit davası açan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bulvarın devamlılığını sağlamak için davanın sonuca bağlanmasını bekliyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)