BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3'lü zirve 4 Nisan'da toplanacak----

3'lü zirve 4 Nisan'da toplanacak

3'lü zirve 4 Nisan'da toplanacak
13 Mart 2018 - 11:24 www.finansgundem.com

Erdoğan, Putin ve Ruhani 4 Nisan'dan İstanbul'da bir araya gelcek

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Rusya, İran ve Türkiye ile ilgili üçlü zirve toplantısının 4 Nisan'da İstanbul'da yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, açıklamalarda bulundu.

Rusya-İran-Türkiye görüşmesine dair Bozdağ, "Rusya, İran, Türkiye ile ilgili üçlü zirve toplantısı 4 Nisan 2018’ de İstanbul'da yapılacaktır. Ayrıca 3 Nisan'da Türkiye ile Rusya arasında bir stratejik iş konseyi toplantısı yapılacak. Sayın Putin de orada olacak. Ama dördünde de ayrıca Ruhani ve Putin ve Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul'da bir araya geleceklerdir." dedi.

Çavuşoğlu Moskova'da

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, Üst Düzey İşbirliği Konseyi Ortak Stratejik Planlama Grubu VI. toplantısına katılmak üzere dün gece Moskova’ya geldi.

Çavuoğlu, Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nde (MGIMO) "Türk Dış Politikası" konulu bir konuşma yapıp, ardından Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarını ziyaret edecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)