BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin300 fareyle aynı evde yaşadı----

300 fareyle aynı evde yaşadı

300 fareyle aynı evde yaşadı
01 Temmuz 2015 - 17:12 www.finansgundem.com

Almanya'da bir adamın iki odalı evinde 300 fareyle birlikte yaşaması şaşkınlık yarattı

Almanya’nın Münih kentinde ismi açıklanmayan bir adamın, iki odalı evinde 300 fareyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Adamın fareleri evcil hayvan gibi beslediği belirtilirken, yerlerde hayvanlar için yemek kaplarının bulunduğu ifade edildi.

Independent’ın haberine göre, hayvan kurtarma ekipleri, evde birçok bebek fare de buldu. Tierschutzverein München barınağından Judith Brettmeister, konu hakkında şöyle konuştu:

“Adam farelerle bakmaya çalışmış. Ancak çok sayıda farenin olması nedeniyle kendini yetersiz hissetmeye başladı. Tüm çekmecelerde, yatak çerçevesinde ve dolapların arkasında bebeklerin olduğu yuvalar vardı ve hepsi açtı. Toplamda yaklaşık 300 tanelerdi. Gerçekten korkunç bir görüntü.”

Olayın bir sosyal hizmetler görevlisinin barınağı aramasıyla ortaya çıktığı belirtilirken, barınağın yalnızca 20 fareyi kabul etmesi nedeniyle farelerin evde kalmasına izin verildiği açıklandı. Farelerin yeni sahipleri bulunana kadar bu dairede besleneceği bilgiler arasında.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)