BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 PKK'lı öldürüldü----

3 PKK'lı öldürüldü

3 PKK'lı öldürüldü
26 Eylül 2017 - 12:16 www.finansgundem.com

Hakkari’nin Oğul Köyü Tepe bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından askeri konvoya roketatarlı saldırı düzenlendi

PKK'lı teröristlere İHA'lar bir darbe daha vurdu. 3 PKK'lının öldürüldüğü olay, bugün saat 01.30 sıralarında Hakkari Oğul Köyü Kovan Tepe bölgesinde meydana geldi. Bölücü terör örgütü mensupları Çukurca-Van yönünde ilerleyen askeri konvoya roketatarlı saldırı gerçekleştirdi.

Hakkari Valiliği, saldırı ardından kaçan PKK’lı teröristlerin takibe alındığını,ÿsilahlı insansız hava araçları (SİHA) ile ateş altına alınan bölgede 1’i kadın 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İHA ile tespit edilen noktalar zırhlı kobra araçları ve tank atışlarıyla yoğun ateş altına alınarak kaçış noktaları tutulmuştur. Daha sonra SİHA ile bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edildiği noktalara 2 atış yapılmıştır. Bölgeye sevk edilen Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından yapılan arama tarama faaliyeti neticesinde 1 bayan 2 erkek bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiş olup; 2 roketatar, 3 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 3 sırt çantası, 1 bomba düzeneği kurulu çanta ve 1 şemsiye ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 26 Eylül 2017 12:56

    PKK bitecek başka yolu yok. PKK bir Siyonist uşağı terör örgütüdür. ABD, İsrail, Alman, İngiliz yapımı bir terör örgütü..