BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 canlı bombanın kimliği belirlendi----

3 canlı bombanın kimliği belirlendi

3 canlı bombanın kimliği belirlendi
30 Haziran 2016 - 09:27 www.finansgundem.com

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan eşzamanlı canlı bomba eylemini gerçekleştiren üç canlı bombanın fotoğrafı ortaya çıktı. Canlı bombaların Tacikistan uyruklu olduğu belirlendi

Brüksel'deki havalimanı saldırısını kopyalayan 3 canlı bomba, Fatih'in Horhor semtinde 32 gün önce kiraladıkları adreste, canlı bomba yeleği ve uzun namlulu kısa dipçikli Kalaşnikof silahları kuşanıp montlarıyla kamufle etti.

İkisinde sırt çantası, birinde el çantası vardı. 2 terörist yolcu gibi görünmek için sırt çantası ve el çantalarını da yanlarına aldı. İkisinin başında şapka vardı. 20.35 gibi bir taksiye binip havalimanına gittiler. Taksiden indikten hemen sonra bir arada görülen 3 terörist, bütün dünyayı sarsan kanlı saldırıyı gerçekleştirdi.

CANLI BOMBALAR TACİKİSTAN UYRUKLU

Tüm dünyada yankı bulan Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba eyleminin ardından yapılan araştırmalarda önemli bulgulara ulaşıldı. Üç canlı bombanın Tacikistan uyruklu oldukları belirtildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir30 Haziran 2016 11:16

    arkadaş , yaz günü mont giymiş 3 kişi bile yeterli değil mi şüphelenmek için.bindiği taksinin şöförü , indikten sonra gören bir dünya vatandaş , hiç kimsenin mi aklına gelmedi? nasıl aymaz bir toplum olduk biz..

  • VATANDAŞ30 Haziran 2016 09:51

    ve bu caniler, yazın bu sıcağında üzerlerinde montlarla, fatih ten havaalanına kadar şüphe çekmeden ulaşabiliyorlar....