BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin24 Nisan'da Çanakkale'ye geliyorlar----

24 Nisan'da Çanakkale'ye geliyorlar

24 Nisan'da Çanakkale'ye geliyorlar
06 Mart 2015 - 15:10 www.finansgundem.com

Çanakkale savaşlarının 100’üncü yıldönümü törenlerine, İngiltere Veliaht Prensi Charles, oğlu Prens Harry ile birlikte katılacak

24 Nisan'da Çanakkale'de gerçekleştirilecek Çanakkale savaşlarının 100’üncü yıldönümü törenlerine, İngiltere Veliaht Prensi Charles, oğlu Prens Harry ile birlikte katılacak.

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth ise, eşi Edinburgh Dükü ve diğer torunu, Prens Charles'tan sonraki taht varisi Prens William ile birlikte Londra'daki törenlerde hazır bulunacak.

İngiltere Kraliyet İletişim Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kraliçe 2'nci Elizabeth, Edinburgh Dükü ve Cambridge Dükü eşliğinde, Gelibolu Seferinin ve Anzak Günü'nün 100'üncü yılı anısına 25 Nisan günü Londra Cenotaph’da yapılacak olan çelenk koyma töreninde hazır bulunacak. Kraliçe, bu törenin ardından Westminster Abbey’de yapılacak olan Anma ve Şükran Ayini'ne katılacak.

İngiltere Veliaht Prensi olan Galler Prensi Charles ise, oğlu Prens Harry eşliğinde, Gelibolu Seferi ve Anzak Günü'nün 100'üncü yılı anısına 24 ve 25 Nisan tarihlerinde Türkiye’de yapılacak törenlere katılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)