BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin2015'in en sıcak günleri kapıda----

2015'in en sıcak günleri kapıda

2015'in en sıcak günleri kapıda
27 Temmuz 2015 - 13:47 www.finansgundem.com

Bu günlere dikkat!

2015’in en sıcak günleri kapıda… Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, salı ve çarşamba günü hava sıcaklığının İstanbul’da 37 dereceye kadar yükseleceğini, hissedilen sıcaklığın ise 41-42 dereceye kadar ulaşacağını bildirdi. Bu haftayı çok sıcak geçirecek Marmara ve İç Anadolu için ise kritik uyarı yapıldı.

Hava sıcaklığı, Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin, Kars, Ardahan, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri, Konya, Ankara'nın Güneydoğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BU SAATLERE DİKKAT!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada ise, güneş çarpması gibi oluşması muhtemel risklere karşı da uyarıda bulunarak, "Vatandaşlarımızın sıcak havadan ve güneş çarpmasından korunmak için mümkün olduğunca güneşten korunmaları, gölgede bulunmaları ve zorunlu olmadıkça 10:00 - 16:00 saatleri arasında dışarıya çıkmamaları tavsiye olunur" açıklamasında bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)