BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin200 Türk hac için 23’er bin euro ödeyecek ----

200 Türk hac için 23’er bin euro ödeyecek

200 Türk hac için 23’er bin euro ödeyecek
14 Eylül 2014 - 09:46 www.finansgundem.com

7 yıldızlı konaklama içeren özel programda Türkiye’den giden hacı adaylarına doktorundan rehberine 50 kişilik ekip hizmet verecek.

Türkiye’den ‘lüks’ hac turizmine ilgi artıyor. Vizyon Turizm’in 29 Eylül’de başlayacak ve 12 gece 13 gün sürecek programında 7 yıldızlı ve 5 yıldızlı konaklama seçenekleri mevcut. Bu özel turda, 24 saat hizmet veren nöbetçi, özel doktor, hoca ve duahan bulunuyor. Her 5 hacı adayına 1 görevli düşüyor. Gerekli izinleri alındığı takdrde de şeytan taşlama alanına, belli noktaya kadar özel araç veya helikopterle gitme imkanı sunuluyor. Arafat’ta içinde açık büfe olan lüks çadırda hizmet veriliyor. Eylem Türk’ün Milliyet’teki haberine göre deluxe olarak nitelendirilen bu hac organizasyonunun fiyatı ise kişi başına 23 bin euro.

KABE İÇİN FARK 2 BİN EURO

Program kapsamında Raffles Otel'de kalmak isteyenlerin faturası 28 bin euroya çıkıyor. Kabe gören odada kalmak isteyenler 2 bin euro daha ödemek durumunda. Hac öncesinde katılımcılara özel bir tatbikat yaptırdıklarını söyleyen Vizyon Turizm İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ali Menteşe, “Hac ibadeti öncesi hacı adayları için seminerler düzenliyoruz. Bu tatbikatta misafirlerimize A’dan Z’ye her yönüyle haccı anlatıyoruz. Organizasyonun detaylarını görsel materyallerle net bir şekilde izah ediyoruz. Sanal olarak Kabe’yi tanıtıyoruz. Doktorumuz ve dini ekibimiz misafirlere her konuda ayrıntılı bilgi aktarıyor” diye konuşuyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı14 Eylül 2014 10:00

    islamı da haccı da amacından uzaklaştırıp lükse çevirdiniz iyice. tatil anlayışınız batsın sizin, nerede kardeşlik, nerede paylaşım? paraların da nereden geldiği belirsiz olmaya başladı dinci tayfaya, dindar demiyorum çünki hiç bir emaresini göstermiyorlar