BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak2 gündür banka önünde bekliyorlar!----

2 gündür banka önünde bekliyorlar!

2 gündür banka önünde bekliyorlar!
22 Mart 2015 - 21:35 www.finansgundem.com

Sivas Divriği’de TOKİ’ye ait 13 dairenin başvuru önceliğine göre satılacağı duyulunca vatandaşlar banka önünde beklemeye başladı.

Sivas'ın Divriği ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen konutlardan 13'ünün başvuru önceliğine göre satılacağını duyan vatandaşlar, başvurunun yapılacağı banka şubesinin önünde 2 gündür nöbet tutuyor. Soğuk havaya rağmen gece de sıradan ayrılmayan 20 vatandaş, yarın sabaha kadar banka şubesi önünde bekleyeceklerini söylüyor.  

Konut satın almak için sırada bekleyenlerden Burhan Uzun, "13 daire  satışa çıktı, biz de satın almak için sıramızı bekliyoruz" dedi. Serkan Göçer ise dün saat 12.00'de Banka şubesi önünde sıraya  girdiğini ve başvuruların yarın başlayacağını belirterek, soğuk havaya rağmen  bekleyişini yarın sabaha kadar sürdüreceğini söyledi. 
 
Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  TOKİ'nin başvuru önceliğine göre satışa çıkarttığı dairelere vatandaşların yoğun  ilgi gösterdiğini belirtti. 
 
İlçede TOKİ konutlarına ilginin fazla olduğunu dile getiren Kaya, 2.  etap konutlar için çalışmaların devam ettiğini söyledi. TOKİ'nin Divriği ilçesinde başvuru önceliğine göre satışa sunduğu  evlerden 2'sinin B1 projesi tipinde 2+1, 11'inin ise C projesi tipinde 3+1 konut  olduğu belirtildi. 
 
Açık satış yöntemiyle satılacak konutlar için başvuruların 23 Mart-30  Haziran 2015 tarihlerinde Halk Bankası Divriği Şubesince kabul edileceği  kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)