BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık2 bin bankacının görev yeri değişecek!----

2 bin bankacının görev yeri değişecek!

2 bin bankacının görev yeri değişecek!
24 Haziran 2016 - 16:22 www.finansgundem.com

Morgan Stanley Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme sürecini başlattı

Morgan Stanley Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme sürecini başlattı.

Habere göre, çalışanlar Frankfurt veya Dublin'de görevlendirilecek ve 2.000 çalışanın yer değiştirmesine ilişkin işlem başladı.

BBC haberinde, görev yeri değiştirilecek 2.000 çalışanın, euro saklama ve takas ve diğer yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan kişiler ve kıdemli yöneticiler olabileceği belirtiliyor.

MORGAN STANLEY İDDİALARI REDDETTİ

Morgan Stanley, BBC'de yer alan ve Londra merkezli yatırım bankacılığı görevlerinde çalışan 2.000 çalışanını başka bölgelerde görevlendirme süreci başlattığı haberlerini yalanladı. BBC'nin haberinde çalışanların Frankfurt veya Dublin'de görevlendirileceklerini öne sürülmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)