BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 bakandan Mesut Özil'e destek----

2 bakandan Mesut Özil'e destek

2 bakandan Mesut Özil'e destek
23 Temmuz 2018 - 00:23 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Gül, "Almanya Milli Takımı'ndan ayrılarak faşizm virüsüne karşı en güzel golünü atan Mesut Özil'i tebrik ediyorum" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'ndan ayrılma kararına destek verdi. 

Gül, Twitter hesabından Türk asıllı Alman futbolcu Özil'in, Almanya Milli Takımı'nı bırakmasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Gül, "Almanya Milli Takımı'ndan ayrılarak faşizm virüsüne karşı en güzel golünü atan Mesut Özil’i tebrik ediyorum. Yolun, bahtın açık olsun" ifadelerini kullandı.

"ONURLU DURUŞU YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ayrımcılığa maruz kaldığı gerekçesiyle Almanya Milli Takımı'nı bırakan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'i destekledi.

Twitter hesabından Mesut'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Kasapoğlu, "Mesut Özil kardeşimizin sergilediği onurlu duruşu yürekten destekliyoruz." ifadesini kullandı.

29 yaşındaki Mesut, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesi sonrası Almanya'da ırkçılık ve saygısızlığa maruz kaldığını savunarak, milli takım kariyerini noktalamıştı.

Mesut Özil'den örnek davranış

 

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit23 Temmuz 2018 09:06

    Ailesi en fazla elli sene önce Türkiye'ye gelerek işçi olarak çalışmaya başlamış Musevi ama TC vatandaşı bir milli futbolcu İsrail cb ile resim çektirip bunu reklam etseydi nasıl tepki verirdiniz? Ben söyleyim, tepki vermeyi bırak, TC milli takımına bile almazdık en başta. Ülkelerin ve toplumların seviyesini buna Bakarak kıyaslayalim bu tartışmada. Başkaca sorum yok hâkim Bey.

  • kifayet23 Temmuz 2018 09:50

    el cevap : seni fetö ağazlı saadet kılıklı mösyö şalom... aklınca kıyaz mı yaptığını sanıyorsun ? kırıntısı bile yok...

  • Türkoğlutürk 23 Temmuz 2018 07:21

    Almanyadaki türkler hadi almanyayı protesto edip türkiyeye gelin. Zaten sizler hem anayasaya hem akpye evet demedinizmi. Özlediğiniz insanların yönetimine bekliyoruz sizi

  • Turki23 Temmuz 2018 16:04

    Yaw alamanci fakir kardeş. Herkesin iyi şeyleri yaşama tatma hakkı var. Buyrun bizim çektiğimizi siz de çekin Türkiye'de

  • Bir Almancı Fakir23 Temmuz 2018 09:24

    Türkoğlu Türk rumuzlu sahış. Sen kim oluyorsun da bunu söylüyorsun da bunu söyleyebiliyorsun. ASIL SEN TÜRKİYEMİZİ TERK ET VE ALAMANLARA KOŞ. Biz hadi bir şekilde buralara gelen bir neslin torunuyuz. Seni oraya bağlayan hiç bir şey yok anlaşılan. Bir de askerlik falan yapma onun yerine pkk pyd saflarına katıl fetö karargahlarına git ...

  • Halk23 Temmuz 2018 08:43

    Hakikaten ya. Verdikleri oylarla bizi bu partiyle yönetilmeye mahkum etmediniz mi? Bu kadar kötüyse oralwr buyrun Türkiye'ye göç edin ve bu mükemmel demokrasi ortamında siz de faydalanin. Ben gurbetçi kardeşlerimizin iyiliği için konuşuyorum. Mahrum kalmasınlar mükemmel ortamımizdan.

  • Yeni Türkiye23 Temmuz 2018 00:49

    Ah Alamanlar ahhhh . Çok üzüleceksiniz çooookkkk . Hepimiz Mesuduz .

  • Yeni Türkiye23 Temmuz 2018 09:20

    Yemi rumuzlu arkadaşım. FETÖ PKK PYD AO terör örgütü laflarını, arkanıza cehape yi ve HDP yi alarak ancak buralarda söylersiniz . Meydanlarda sandıkta vatandaş sözünü söyledi . O tek kişilik sistem için bu millet canını veriyor sen hala masal okumaya devam et...

  • Yeni23 Temmuz 2018 08:44

    Yeni Türkiye lafı içi bos bir laftır. Tek anlamı da hukuksuzca her istediğimi yaparım demektir. Başkaca bişey görmedim yeni Türkiye dediğiniz şeyden. Sadece kan ve gözyaşı getirdi, ihraç ve açlık getirdi. Tek kişiye bağlı hukuksuz bir devlet getirdi. O kadar.