BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin17 Mart için korkunç kehanet!----

17 Mart için korkunç kehanet!

17 Mart için korkunç kehanet!
12 Mart 2015 - 14:13 www.finansgundem.com

Mart ayında yaşanacak Mars ve Uranüs kavuşması, astrologları korkuttu. 17 Mart kehaneti konuşuluyor

Astrolog Su Karakuş’a göre, en kritik tarih olan 17 Mart’ta ciddi tehlike arz eden durumlar ve toplu ölümler yaşanabilir.

Karakuş, korkutucu tablonun 20 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen yılın ilk Güneş tutulmasıyla geride kalacağını belirtti.

DEPREM HABERCİSİ, TOPLUMDA AYAKLANMA

Astrologların korkutan uyarısı bugün Habertürk gazetesinde yer aldı. Astrolog Nuray Sayarı da, “2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart’ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor. Ben 17 Mart diye değerlendirmiyorum ama Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. 17 Mart’ta ayın Kova burcunda olmasıyla toplumda ayaklanmalar olabilir. Gezi olayları olduğu zaman da Ay tutulması vardı” dedi.

TOPLU ÖLÜMLER, UÇAK KAZALARI, SUİKASTLAR

Bir diğer astrolog Fizil Özkul ise 17 Mart’ın risk taşıdığını, tüm dünyada toplu ölümlerin yaşanabileceğini savunarak, “Uranüs 84 senede bir Koç burcuna geliyor. Mars ve Uranüs ilk defa kavuşum halinde. Ayın 20’sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak. 1999’da tam Güneş tutulması Aslan burcunda oldu ve Marmara depremi yaşandı. Yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir” diye konuştu.

YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK

Özkul, “Ne yapabiliriz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Doğum ve ölüm ne kadar gerçekse, bu olayların getirecekleri de o kadar gerçek. Yapabileceğimiz bir şey yok. İçimizi temiz tutalım. Fazla kalabalık ortamlara girmeyelim.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 17 Mart Rüyası12 Nisan 2020 11:06

    12 Nisan 2020 deyiz ve 17 Mart 2020 de toplu ölümler gerçekleşiyordu. Kehanetin yılı her zaman değişiklik gösterebilir ama günü ASLA.

  • kilavuz13 Mart 2015 01:28

    salla salla kat karıştır zamanı da az geniş tut nasılsa bi tarafından yakalarsın

  • doğrucu davut12 Mart 2015 15:48

    20 Mart'tan sonra umarım astrolojinin ne kadar saçma bir şey olduğunu herkez anlar.. :))