BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem16 ilde FETÖ operasyonu----

16 ilde FETÖ operasyonu

16 ilde FETÖ operasyonu
08 Aralık 2016 - 06:54 www.finansgundem.com

16 ilde 70'e yakın adreste arama yapılıyor. Türkiye'nin emniyet imamı olduğu öne sürülen 'Kozanlı Ömer'in de gözaltı listesinde olduğu belirtiliyor

16 ilde 70'e yakın adreste arama yapılıyor. Türkiye'nin emniyet imamı olarak bilinen 'Kozanlı Ömer' kod adlı Osman Hilmi Özdil de gözaltı listesinde yer alıyor. Operasyon kapsamında üst düzey 58 kişi için gözaltı kararı var.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında gözaltı kararı alınan 58 şüpheliyi yakalamaya yönelik 16 ilde, 100 ekiple operasyon düzenledi. Ekiplerin 66 adreste arama yaptığı belirtildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunanlar arasında FETÖ'nün emniyet imamı olarak bilinen "Kozanlı Ömer" kod adlı Osman Hilmi Özdil, örgütün İstanbul emniyet imamı, 9 üst düzey sorumlu, 17 "abi" ve 30 örgüt üyesi bulunduğu ifade edildi.

Örgüt üyeleri arasında, emniyet mensubu, araştırma görevlisi, subay, esnaf, öğretmen, mühendis ve muhasebecinin de bulunduğu öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)