BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem15 Temmuz resmi tatil ilan edildi!----

15 Temmuz resmi tatil ilan edildi!

15 Temmuz resmi tatil ilan edildi!
29 Eylül 2016 - 12:49 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan darbe girişimin yaşandığı 15 Temmuzla ilgili MGK'da alınan bir kararı açıkladı. 15 Temmuz resmi tatil ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 27. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

 27’nci Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlara seslenen Erdoğan  önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "1920'de Sevr'i gösterdiler, 1923'de bizi Lozan'a ikna ettiler. Ege'de bağırsan duyulacak adaları biz Lozan'da Yunan'a verdik. Zefer mi bu?" dedi. Erdoğan, "Her 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anma günü olarak tatil ilan edilecektir"diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

15 TEMMUZ GÜNÜ TATİL EDİLECEK

Her 15 Temmuz artık şehitlerimizi gazilerimizi anmak üzere o gün tatil edilecektir.

Muhtarlarımızla en son toplantımızı 8 Haziran'da yapmıştık. Normal şartlarda muhtarlarımızla her ay ortalama 2-3 buluşmamız oluyordu.Bu buluşmalarımızı yeniden sıklaştıracağız. Muhtarlarımız mahalleleriyle birlikte milletimize sahip çıkmadaki kararlılıklarını 15 Temmuz'da canlarıyla, kanlarıyla ortaya koydular. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ebu azad 29 Eylül 2016 13:29

    KENDİ ELİNLE BESLEDİĞİN YILANLARIN SALDIRISINI SEN Mİ BERTARAF ETTİN YOKSA ASKER İÇİNDEKİ ATATÜRK ÇÜLERİN KATILMAMASI MI