BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem14 yaşında doğurdu, baba gözaltında!----

14 yaşında doğurdu, baba gözaltında!

14 yaşında doğurdu, baba gözaltında!
25 Haziran 2014 - 13:58 www.finansgundem.com

Karın ağrısı şikatiyle annesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki B.O.'nun doğum yaptı

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde şiddetili karın ağrısı şikatiyle annesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki B.O.'nun doğum yapmak üzere olduğu belirlendi.

Doğumhaneye alınan ve erkek bebek dünyaya getiren B.O., annesi evde yokken üvey babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Polis, baba O.K.'yı gözaltına aldı.

Erenler İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki B.O., bu sabah saat 06.00 sıralarında şiddetli karın ağrısı şikayeti ile annesi tarafından Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'ne getirildi. Hastanenin acil servisinde yapılan kontrolde küçük kızın 37 haftalık hamile olduğu ve doğum sancılarının başladığı belirlendi. Hemen doğumhaneye alınan B.O., 2 saat sonra 3 kilo 800 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi.

Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine küçük annenin ifadesi alındı. B.O., üvey babası O.K.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. B.O.'nun üvey babasının yaklaşık bir yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmesi üzerine 44 yaşındaki O.K. gözaltına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan O.K.nın iddiaları reddettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)